Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64a38n 88P21a89l48l33a45s

22. 4. 2016 1:17

Dobrý večer, smekám a karmuji. Podle Vašeho perexu jsem sice dost starý na to, abych poznal všechnu moudrost světa, ale sama jednou přijdete na to, že vše je jinak.

0 0
možnosti

Pěkně napsáno. Jen ten titulek bych dal jiný. "Rychlost kolony vozidel je dána nejpomalejším z nich".

0 0
možnosti
Foto

Výborný článek. Připomněl mi dva nedávné rozhovory z iDnes. Jeden byl z norské školy. Rozhovor začal ohrnutím nosu nad námi z Východu, kteří jsme sto let za opicemi, když oni v Norsku mají s inkluzí už desítky let skvělé zkušenosti. V průběhu rozhovoru ale vyplynulo, že ti "pomalejší" žáci na všechny složitější předměty odcházejí se svým speciálním pedagogem do své vlastní učebny, takže opěvovaná norská inkluze se v praxi týká asi jen zpěvu, kreslení a tělocviku.

Druhý rozhovor byl ze Zlínska. Tam to podle všeho dopadne tak, že se změní jen cedule na školních budovách, jinak většina učitelů i žáků zůstane tam, kde je. V dříve speciálních školách se bude učit podle osnov běžné základky (jiné osnovy už ani nebudou), ale podle svého tempa. Čili nažraný vlk a celá koza.

1 0
možnosti

Dobrý den Markéto,

děkuji za Váš článek. Potvrzuje přesně to, co jsem zde napsal již 7.5.2015

http://gardavsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=461258

Je to objektivní pohled z druhé strany.

Dívejte se kolem sebe dál a stejně jako dnes skládejte věci do souvislostí.

přeji krásný den :-) R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1735x
Jsem kdo jsem, ještě příliš mladá na to, abych znala všechnu pravdu světa a již dost stará, na to, abych si dokázala vytvořit svůj názor.

Seznam rubrik